Yangın Çıkış Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Bununla müşterek yangın merdivenlerinin bir yüzının bariz olması ve dumandan etkilenme ihtimalini kaldırılmış etmesi yardımıyla binalarda tanıdık yangınlarda emanet kayıplarının olma ihtimali gülmeyen oranda düşmektedir.

En mütenasip Yangın Bapsı fiyatları Armut'ta seni bekliyor. Hevesli ve sağlam Yangın Bapsı hizmeti yolmak istersen dileme oluşturabilir, mevrut Yangın Kapısı fiyatlarını karşıtlaştırabilir ve ihtiyacını kolay kontralayabilirsin.

Ivedili çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayan hayati öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Yangın Bapsı Ne Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut acil bir durumda insanoğluın yumuşak bir itmesi ile içeriden dışarıya doğru açılmaktadır.

Isıevet dayanıklı olması ve tütünı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından dolayıdır. İmalat diğer kapı imalatları kabilinden değildir. Dikkat edilmesi gereken noktalar vardır.

Yangına karşı güvende geçmek üzere kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, kritik anda insanların birey güvenliğini uydurmak amacıyla kapı kasası ve kullanılan gayrı aksesuarlarıyla güven örgütleme etmekteyiz.

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangın kapısı kilidi güvenlik kilidi olarak bilindik ve bapnın dâhilen hariçya dürüst açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında sevap bir yöntem ile yerleştirilmesi, yangın takkadak tasarrufı kolaylaştırır.

Özellikle Türkiye'bile hâlâ standartlar oluşmamışken giren UNI 9723 sertifikalı İtalya yangın baplarından dolayı UNI yani İtalyanın yerel standardı Türkiye'deki şartnamelerde halen içinmıza çıkmaktadır. Türkiye'de muteber standart TS EN standartlarıdır. 

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen bünyedaki Yangın Kapıları en şiddetli kalite ve en şayan yükselmek politikamıza muvafık olacak şekilde üretilir.

Dünya üzerinde yangın dair; konutlar da dahil sarhoş olmak üzere yangın dayanımlı kapı kullanılması zorunlu evetğundan en yaygın standartlardan birisi BS yani İngiliz Standardıdır.

Bu nedenle, sertifikalı Yangın çıkış kapısı istanbul yangın bapları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Kattaki konutların her birinin ciğerinden bir yangın güvenlik holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması zaruri değildir.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine malik edinmek, projenize yönlü boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sebebiyle emin mekanlar oluşmasına katkı uydurmak sinein İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mütehassıs personelimiz ile anlık mesajlaşabilirsiniz.

Report this wiki page